Kurser

Vesper

Vesper er en af de katolske tidebønner. Den afslutter dagens udadvendte aktiviteter og forbereder os på aftenen. Den bringer lyset fra dagen med ind i natten og mørket – til håb, trøst og styrke.

Bønnen er en inspiration til at finde og tænde vores eget indre lys. Det lys, der ikke bare oplyser den enkeltes individuelle bevidsthed, men i et større perspektiv – klodens kollektive bevidsthed. Moder Jord har akut brug for en højere vibration i den kollektive bevidsthed om hendes trængsler. Her kan vi alle hjælpe ved at starte med os selv. Lys er vibration. Vibration er bevidsthed. Bevidsthed er lys.

Bøn er ikke forbeholdt særligt inviede i bestemte trosretninger og religioner. Bøn er et fælles sprog, der forbinder os med hinanden, og det er nemmere at manifestere, vedligeholde og nære en bønspraksis i et fællesskab. Bøn er hjertets sprog. Når vi tør åbne vores hjerter mod os selv og hinanden, forsvinder angsten for det ukendte – både i og udenfor os selv. Verden har desperat brug for, at vi hver især finder en vej ud af den angst, der adskiller, opdeler, gør vores sind sort/hvidt, kaster med skyld og finder fejl.

Kernen i bøn handler om overgivelse. Til stilheden, til Gud, til kærligheden, til væren – til det sted, hvor vi alle er forbundne. Det skaber synergi, når vi beder sammen, og på den måde manifesterer vi vores ønsker om at forbinde os med vores dybeste kvaliteter. Til glæde for os selv, vores nærmeste og ikke mindst – vores fælles vidunderlige klode.

6 torsdage i ulige uger kl. 17.00 – 19.00.

Start: Torsdag d. 8/9.

Sted: Mejlgade 46B 2.sal, baggården, ‘Terapeuterne i Mejlgade’.

Pris: 1000 kr.

Tilmelding: På mail: info@hellehessellund.dk eller på telefon: 30205444.

BØN SOM FORDYBELSESPRAKSIS